De Events zijn in te stellen binnen de werkgever in het tabblad “Events”. Wanneer u klikt op het icoon, openen zich aan de rechterkant de instellingen voor het betreffende event. Wanneer u een mail wilt ontvangen zet u “Abonneren” op ja, kiest u een layout en vult u het mailadres in waarop u de gegevens wilt ontvangen. Vervolgens klikt u in de rechter sidebar op “Ok” en tenslotte op het diskette icoon onderaan uw scherm.

Hieronder is uitgelegd hoe de verschillende Events kunnen worden gebruikt.

 • Geen salaris gegevens bekend voor verzuimende werknemer
  Wanneer u zich abonneert op dit event wordt er een mail naar u gestuurd met de gegevens van de werknemer die is ziek is gemeld, maar waar geen salaris gegevens van bekend zijn. Hoe u een dienstverband met salarisgegevens kunt aanmaken is terug te vinden in Dienstverband + Salarisgegevens aanmaken
 • Geen uren per week bekend voor verzuimende werknemer
  Wanneer u zich abonneert op dit event wordt er een mail naar u gestuurd met de gegevens van de werknemer die is ziek is gemeld, maar waarvan de uren per week niet zijn ingevuld. U kunt het aantal uren invullen in de salarisgegevens van de werknemer. Hoe u een dienstverband met salarisgegevens kunt aanmaken is terug te vinden in Dienstverband + Salarisgegevens aanmaken
 • Waarschuwing bij frequent verzuimende werknemer
  Wanneer u zich abonneert op dit event krijgt u een mail wanneer het aantal ziekmeldingen van een werknemer de absentiefrequentie overschrijdt. In het tabblad KPI vindt u het veld absentie-frequentie terug. U kunt deze invullen in de werkgever of in de werknemer.

U kunt een absentie-frequentie instellen voor het gehele bedrijf in de werkgever. Hieronder vallen in dit geval alle werknemers binnen het bedrijf en krijgt u een mail als één van de werknemers de frequentie overschrijdt.
U kunt ook de absentie-frequentie instellen voor een specifieke werknemer. Hierdoor mag deze persoon bijvoorbeeld meer of minder ziek zijn voordat u de mail krijgt dat het een frequent verzuimende werknemer is.

 • Waarschuwing bij naderend einde tijdelijk dienstverband
  Wanneer u zich abonneert op dit event krijgt u veertig dagen van te voren een mail dat het dienstverband van een werknemer bijna ten einde loopt. Hierbij is het een vereiste dat u in het dienstverband het contractsoort tijdelijk heeft aangegeven en de einddatum van het dienstverband hebt ingegeven.