Error Codes

200: New error.

Please report this error to us, so we can fix it.

201: NOT_IN_PRODUCT_CATALOG

Solution: It’s in a restricted category for your seller account and you can’t sell it. You can request approval by adding it manually here. After that, you can add it again. If you still have the same error and you can add it manually on Amazon seller central, then it is Amazon API issue. You can try to add this item tomorrow.

202: Unsupported option intendedBoxContentsSource =2D_BARCODE

Solution: You need to enable 2D barcode option for box content on your Amazon Seller Central page. Please follow this link to enable your 2D barcode option. It is a one-time effort. After you enable 2D barcode option for your box content, you can continue to create the FBA shipment.

203: ITEM_STRANDED

Solution: You have the same item in your stranded inventory at this moment. You need to activate this item from your stranded inventory first. After that, you can add this item again. Please follow this link.

204: MISSING_DIMENSIONS

Solution: You need to add this item in Amazon seller central first. Then you can add this item again in TurboLister.

205: HAZMAT

Solution: Please follow this link

206: ITEM_UNDER_HAZMAT_REVIEW

Solution: Please follow this link

207: OVER_ASIN_GUIDANCE

Solution: Please follow this link

208: INVALID_MSKU_REMAP

Solution: This SKU already exists in your inventory. You need to change the SKU for this item. Please try to do the following to change SKU.

  1. In the Add screen, increase SKU suffix number
  2. Change SKU Prefix (Optional)
  3. Add average sales rank or sales count in your SKU (Enable them in Menu -> SKU Settings). It is highly recommended to add that info to your SKU for better analyzing and repricing.
  4. After you change the SKU, you can try to add this item again.

209: DUPLICATE_ITEM

Solution: Make sure SKU is unique among each item.

210: IAID_RESTRICTED_FROM_INBOUND_SHIPMENTS

Solution: to be added

211: INCOMPATIBLE_PREPOWNER

Amazon does not allow you to mix certain items together in one shipment.

Solution:

  1. Move items that give you the “INCOMPATIBLE_PREPOWNER” error to the holding bin.
  2. Create a shipment for the remaining items.
  3. Move items from the holding bin back to the shipping screen.
  4. Create a new shipment for those items only.

212: FNSKU_MAP_NOT_PRESENT

Solution: to be added

213: UNKNOWN_SKU

This SKU is not in your FBA Catalog. Solution: Change the product to Fulfilled by Amazon. Launch to Amazon and wait a few minutes. Then retrieve the FNSKU by executing the action Get FNSKU.

214: ITEM_EXCLUDED_FROM_COMMINGLING_FOR_EXISTING_MAP

Solution: Not all products are eligible for Stickerless Commingled Inventory. Most notably in grocery, health and beauty, and media products must always be labeled. Amazon is always evaluating categories and products and may change the eligibility for products at any time.

Add the item to the FBA Shipment in SellerCentral. After adding the item the following message may be returned (along these lines): This product is not eligible for stickerless commingling. This product requires labeling to be received at our fulfillment centers. Select: “I agree to apply labels to these products.”

215: ITEM_BLOCKED_BY_GATING

Solution: Based on your seller account, you are restricted to list this item. You can request Amazon approval. If Amazon approves, you can list this item again. You need to log in to your Amazon seller central page and add this item to request approval. The link is here.

216: You must include a valid ShipmentId with a call to the CreateInboundShipment operation

Solution: You did not create a shipment based on the shipment plan requested from Amazon within 48 hours, so the shipment plan is expired. You need to click the “Reassign All” button in the TurboLister Ship screen to request a new shipment plan from Amazon for your pending items. After that, you can proceed to create a new shipment based on this shipment plan.

217: AuthToken is not valid for SellerId and AWSAccountId

Solution: Your MWS authorization with ASellerTool Inc. is expired. You need to authorize your MWS account again. Please click here. After that, you can continue to use TurboLister.

218: MELTABLE_PRODUCT_RESTRICTION

Solution: Amazon does not allow you to ship this item from 5/1 to 9/30. Please see the detail here.

219: US State field must be two characters.

Solution: You need to enter 2 letters for the State if your country is the United States. If you cannot change your current address, you can create a new address to enter 2 letters for the State. Then you can delete your old address and use your new address as Ship From address.

220: Seller is blocked by the AndonCordManager.

Solution: This error comes directly from Amazon. Check your shipments or inbound performance summary. There might be an issue on either item or shipment level (such as sending in an overweight box) and you’ll need to acknowledge it before Amazon will let you inbound again. If you are not sure how to resolve it, you need to contact Amazon Seller Support agent to see and address.

Feedback

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.

Post your comment on this topic.

Please do not use this for support questions.
If you have any questions this tutorial doesn't answer, please contact us here!

Post Comment